udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Utazzunk bátran!


- Róth András Róbert, a HERR Travel utazási iroda tulajdonosa válaszol -

A HERR Travel utazási iroda már több mint öt éve működik Székelyudvarhelyen és áll a pihenni, kirándulni vágyók szolgálatában. Ez Erdély egyik legnagyobb online utazási irodája.

- Mióta foglalkozol a turizmussal?
Hivatalosan 1999 óta, azaz pontosan 10 éve dolgozom az idegenforgalomban. Karrieremet a székelyudvarhelyi Tourinfo Irodánál kezdtem, ahol 2003 májusáig tevékenykedtem. 2003 decemberétől alapítottam meg HERR Travel utazási irodámat. Ebben az időszakban szereztem meg az országos idegenvezetői engedélyeimet, így szinte egy évtized alatt több mint tízezer saját ügyfelet fogadtam, több mint harminc országból.

- Miért érdemes utazási iroda segítségét kérni?
Szerintem a legtöbb ügyfél szereti látni szemtől szembe azt, akitől egy utazási ajánlatot óhajt beszerezni. Ugyanis az utazni vágyó ügyfél egy olyan eseményre készül, ami nagyban függ attól, hogy mennyire tudja az adott utazási iroda személyre szabottan ügyfele igényeit kielégíteni.  Igaz, ezek a szokások sokat változtak, az internet miatt.

- Miben más a Herr Travel utazási iroda más ilyen szolgáltatások mellett?
A HERR Travel az ország egyik legnagyobb online tour operátor irodája. Arra összpontosítunk, hogy az internet segítségével profi módon eljutassunk egy 9500 desztinációt magába foglaló ajánlatcsomagot Erdély magyarlakta területeire. Ebből ügyfeleink pénztárcájukhoz mérten válogatni tudnak és a megfelelő utat néhány kattintással, valós időben le is tudják foglalni.

- Szerinted a gazdasági válság hatással van-e a turizmusra?
A gazdasági válságban általában két dolog történik: csökkenek a turisztikai szolgáltatások árai, kevesebb pénzért pedig a minőségi szolgáltatások is elérhetőbbekké válnak. A másik, hogy mindenki panaszkodik. Én igyekszem úgy megközelíteni ezt a negatív témát, hogy a jó oldalát lássa mindenki. Pl. aki idén nyer meg egy pályázatot, az most 40%al olcsóbban juthat hozzá az építőanyaghoz. Ez nagyon röviden a véleményem.

- Szerinted milyen irányba halad a régiónk turizmusa?
Régiónkban kezd körvonalazódni egy turisztikai koncepció terve, egy olyan stratégia, amelyben a szakmabeliek részt kell, hogy vegyenek. Ahhoz, hogy régiónk turizmusa igazán jól tudjon fejlődni, szükség van a helyi önkormányzatok és az idegenforgalom minden egyes szereplőjének közös jelenlétére. Úgy érzem, hogy mindannyiunk érdeke, hogy megalkossunk egy olyan turisztikai imázst, amelyről nemcsak a magyar turisták, hanem a világ legnagyobb turistaküldő országainak turistái is profi szinten értesülhetnek.

- Melyek a jövőbeni terveid?
Cégem jövőbeni tervei között szerepel, hogy külső munkatársakat keressünk. Szeretnénk minél több embernek felajánlani egy olyan pénzkereseti lehetőséget, amellyel otthonról, a mostani munkája megtartása mellett, akár egy főállású fizetést is megkereshet.

- Mit üzensz az olvasóknak?
Az Olvasóknak azt üzenem, hogy idén is utazzanak bátran, hiszen a 2009es turisztikai szezonban a pénzük valóban többet ér!  A szakmabelieknek pedig kitartást, sok utast és vendéget kívánok idénre is!


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch