udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Rágcsálóírtás Udvarhelyszéken


- Magyari Szabolcs állatorvos, a Sanivet kft. vezetője válaszol -

Magyari Szabolcs állatorvos 2005-ben alapította meg a Sanivet kft.-t, amely rágcsáló- és rovarírtással, fertőtlenítéssel és a kártevők által okozott problémák széles skálájának gyors, hatékony és biztonságos megoldásával foglalkozik Udvarhelyszéken.

-Minek a hatására lesz egy állatorvosból rágcsáló- illetve rovarírtó?
Tulajdonképpen az állatorvosi egyetemen a higiénia katedrán tanítják a fertőtlenítés-, rovar- illetve rágcsálóírtást is, tehát még a tanulmányaim alatt kapcsolatba kerültem ezzel a szakterülettel. Ugyanakkor munkám során számtalanszor szembesültem a különböző kórokozók által előidézett ételmérgezésekkel, illetve a rágcsálók és rovarok által okozott közegészségügyi és anyagiakban is mérhető károkkal. Ezen okok hatására kezdtem el aktívan foglalkozni teljeskörű kártevőírtással és fertőtlenítéssel, valamint az ehhez kapcsolódó egyéb tevékenységekkel.
 
- Mennyire van igény Udvarhelyszéken az ilyen szolgáltatásokra?
Bizonyos cégeket és intézményeket, például akik étkeztetéssel foglalkoznak, illetve élelmiszert forgalmaznak, a törvény kötelezi az ilyen jellegű tevékenységekre. Annál is inkább, mert az élelmiszereknek a szennyezettsége korunkban az egyik legszéleskörűbben elterjedt egészségügyi probléma, és ennek rendkívül súlyos gazdasági kihatásai is vannak. Egyre több olyan baktériumot, mérgező anyagokat termelő penészgombákat, vírusokat és bizonyos állati parazitákat ismernek meg, amelyek élelmiszerekkel közvetíthető megbetegedések forrásai lehetnek.
De az ilyen szakirányú cégeken kívűl is bármilyen magán- vagy jogi személynek akadhat problémája a rovarokkal, a rágcsálókkal. Nekik is próbálunk segíteni, akár éjszaka is vagy hétvégén.

- Leginkább kiknek ajánlja a szolgáltatásait?

Elsősorban a vendéglátóipari egységeknek ajánlom a szolgáltatásainkat, azoknak a cégeknek, lerakatoknak, kereskedelmi egységeknek, akik elfogadható áron minőségi szolgáltatást szeretnének kapni. És minden olyan magánszemélynek is, aki a legrövidebb időn belül meg akar szabadulni a "hívatlan látogatóktól"....


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch