udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Ingatlanértékesítés Udvarhelyszéken


Márton Zoltán, a Kovács Tours ingatlanügynökség részéről válaszolt kérdéseinkre

A Kovács Tours ingatlanügynökség Székelyföldön, valamint Erdély más területein kínál és közvetít, külföldi és belföldi ügyfelei részére házak, nyaralók, panziók, és ipari létesítmények építésére alkalmas telkeket, vadgazdálkodás céljára területeket, erdőket. Ezek mellett az ügyfelek kérésére új és használt ingatlanok közvetítésével is foglalkoznak.

- Mikor alakult meg az ingatlanügynökség? Mióta működik?
Ingatlanügynökségünk 1994-ben kezdte meg az ingatlanokkal való adás-vételt. Jelen pillanatban Udvarhelyszék az a terület, amit teljes mértékben átfog az iroda, viszont ügyfeleink kérésére ez kiterjedhet az ország egész területére, volt már több esetben is példa erre.

- Milyen az érdeklődés Udvarhelyszéken az ilyen jellegű szolgáltatások iránt?
Tapasztalatunk szerint egyre nagyobb az ígény az ilyen jellegű szolgáltatások iránt, a sajnálatos csak az, hogy leginkább az eladók jelentkeznek nálunk – tekintettel a jelenleg uralkodó gazdasági viszonyokra.

- Mennyiben befolyásolta a gazdasági válság a helyi ingatlanpiacot?
Azt hiszem, hogy az ingatlanpiac is az egyike azon területeknek, amit leginkább sújtott a gazdasági válság – ez többek közt tükröződik a jelenleg uralkodó ingatlanárakban, amik  jelentősen csökkentek (több mint 20 %-ot) a 2008-as év elejéhez  viszonyítva.

- Mire lehet számítani ezután az ingatlanok árával kapcsolatban?
Tekintettel a mostani gazdasági helyzetre és az ingatlanbefektetések megtorpanására, a közeljövőben még nem lehet számítani az árak felfelé való ívelésére.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch