udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Szász Jenő, Székelyudvarhely polgármestere

"Kedves vendégeink, tisztelt székelyudvarhelyiek!"

Szeretettel köszöntöm Önöket a Szabadidőkalauz jubileumi, 20. számának megjelenése alkalmából és kívánom, hogy eme hiánypótló és hasznos kiadvány segítségével továbbra is kellemesen és hasznosan töltsék szabadidejüket Székelyudvarhelyen, a székely fővárosban.

Városunkról büszkén állíthatjuk, hogy a térség gazdaságilag és turisztikailag legdinamikusabban fejlődő települése. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy a már meglévő Tourinfo irodánk tevékenysége mellett, igazából azt kiegészítendő, jelen legyen az információs piacon a Szabadidőkalauz is. Nem véletlen, hogy 2005 májusától a Polgármesteri Hivatal felkarolta a kiadvány támogatását és immár több mint két éve tevékeny részt vállal ennek kiadásában.

A Szabadidőkalauz megléte egész térségünknek a hasznára válik, hiszen a mai, felgyorsult világban elengedhetetlen az információ összegyűjtése és közzététele, az idelátogató turisták, de ugyanakkor a székelyföldi polgárok javára is. Egy ilyen kiadvány biztosítja a gazdasági egységek megismerését és megismertetését, intézményeink és rendezvényeink népszerűsítését, hagyományaink ápolását.

A jubileumi, 20. kiadás alkalmából további kitartást és sok sikert kívánok a szerkesztőknek, olvasóknak és felhasználóknak egyaránt!

Barátsággal,
Szász Jenő polgármester


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch