udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Székelyudvarhely tavasza - Színes programcsokor

Még nincs nyár, de már tudod, hogy jön, hogy az következik. Így a boldog várakozás ideje is a tavasz. És így kétszeresen szép. De van egy még szebb tavasz. Ami a szívedben, a lelkedben ébred. És ez a tavasz a legszebb, a legfontosabb. Mert ha a szívedben, a lelkedben tavasz él, akkor az ablakon túl lehet tél, lehet vihar, lehet bármi. Mert a lelkedből látod. A tavaszt. Szíved tavaszát.”

Csitáry-Hock Tamás gondolata tökéletesen kifejezi a tavasz lényegét. Ugyanis az első hóvirágok megjelenésével lassan elérkezik az első, meleg, tavaszi szellő is, amely magában hordozza a megújuló, ismét életre kelő természet, pezsgő élet jeleit. Ennek alkalmából úgy gondoltuk folytatnunk kell az előző évek hagyományát, és egy olyan sokszínű, nagyszabású eseménysorozattal készültünk hazai és anyaországi vendégeinknek, amely szórakozási lehetőséget kínál mindannyiunk számára.

Már az előkészületek során arra összpontosítottunk, hogy a legkisebbektől a nagyokig mindenki megtalálja az ízlésének, érdeklődésének megfelelő rendezvényeket. Ezért idén is több mint tíz témát felölelve olyan programokban gondolkodtunk, amelyek felpezsdítik a városi életet, és nyüzsgő terekké varázsolják a város legkülönbözőbb pontjait. Így az egy hónapig tartó rendezvénysorozat keretén belül színvonalas koncerteken, rangos előadásokon, érdekesebbnél érdekesebb kiállításokon, kézműves foglalkozásokon, szórakoztatófilmvetítéseken, valamint különböző sport- és gyerekprogramokon vehetnek részt az érdeklődők.

Kívánom Önöknek, hogy az egy hónapon át tartó, színes programcsokorból találják meg azokat, amelyeken jól érzik magukat, és amelyek szívükbe lopnak egy kis tavaszt. 

                                         Bunta Levente
                                         polgármester


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch