udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Nagy László, a Küküllő Szálloda Értékesítési és Marketing Osztályvezetője válaszol

Sokat hangoztatott téma az üzleti turizmus fontossága. Milyen lehetőségek rejlenek ebben?
Az üzleti turizmus napjainkban az egyik legjobban fejlődő ágazata a turizmusnak. Az ország gazdaságának rohamos fellendülése, az üzleti kapcsolatok egyre intenzívebbé vállása pozitív hatással van rá. Mindamellett, hogy befektetésígényes, a megcélzott klientúra a magas jövedelemmel rendelkező keresőket foglalja magába.

Magyarországi vagy belföldi turisták. Melyek a meghatározó trendek erre vonatkozóan?
A magyarországi turistáknak meghatározó szerepük van régiónkban. A helyi turisztikai termék is javarészt ezt a kategóriát célozta meg. Az utóbbi években azonban rohamos növekedésnek indult a belföldi turisták száma is. Székelyföld még ismeretlen a román turisták előtt, ezért egyre nagyobb kezd lenni az érdeklődés iránta.

Szerinted milyen irányba halad a régió turizmusa?
Az infrastrukturális fejlesztések pozitív irányba mozdítják régiónk turizmusát, a turisztikai kínálat egyre színvonalasabb. Emellett lassan be kell épülnie a régiónknak a nemzetközi idegenforgalomba is.

Mitől más a Küküllő Szálloda?
Nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink teljes körû kiszolgálására. Szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül, ezek minőségének folyamatos újraértékelése vendégeink kényelmét és elégedettségét célozzák.

Mi a véleményed a Szabadidőkalauzról?
Egy ilyen kiadvány megléte elengedhetetlen térségünkben. Ezt a mindennapos gyakorlat is alátámasztja, hiszen szállodánkban is előszeretettel lapozzák fel vendégeink.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch