udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Kedves olvasó!

Kétségtelen, hogy az elmúlt évek nyári és őszi programjaiból a székelyudvarhelyiek sok mindent szerettek, sok mindent vártak és örömmel is vettek részt rajtuk. A „Válts jobbra!” szellemisége mentén nemhogy semmilyen jónak az elrontói nem leszünk, hanem igyekezni fogunk valóban jobbá és tartalmasabbá tenni rendezvényeinket. Nem a hosszúra nyújtott rendezvénysorozatokat szorgalmazzuk a továbbiakban, hanem az egykét napos, de minden ízében tartalmas, minél szélesebb réteget megmozgató programokat, amelyeket alkalomadtán valóban ünnepként él meg az egész város. Arra igyekszünk majd hangsúlyt fektetni, hogy – minőségüket tekintve – ne csak szórakoztató, hanem kulturális többletet is kínáljanak ezek a rendezvények.

Szent István-napi programkínálatunkat is úgy állítottuk össze, hogy a gyermekek, a jubiláló házasok, a virágainkat gondosan ápoló és a város virágos arculatát erősítő székelyudvarhelyiek, a koncerthangulatra vágyó fiatalok, de a kegyeletteljes kenyéráldást váró városlakók is mind-mind megtalálják a számukra kedves programokat.

Az érték- és hagyományőrzés jegyében nyújtunk segítő jobbot a július végi Míves Emberek Sokadalmát szervező Artera Alapítványnak, akikkel közösen újraélesztjük az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezvényét.

Természetesen nem marad el sem a Gyümölcsfesztivál, sem az Őszi Vásár, de a Szent Mihály-napi kiállítás és vásár sem, lesz tehát bőven alkalom a kikapcsolódásra és a feltöltődésre.

Gálfi Árpád polgármester


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch