udv-hsz hsz-csik
2022-01-22
Szombat
Vince, Artúr napja

Min: 1
Max: 3
Min: -7
Max: -4


Villa Vitae - az Élet háza

A Villa Vitae wellness és Spa központ Székelyudvarhelyen várja az igényes, Erdélyt és az erdélyi hangulatot szerető vendégeket. A wellness szálloda könnyen megközelíthető, mégis a város forgatagától távol eső, csendes, kéthektáros kertben várja vendégeit étteremmel, csodás kilátást nyújtó terasszal, bárral és wellness részleggel.
A Villa Vitae ügyvezetője, Borbély Bea és Sánta Judit válaszolt kérdéseinkre.

- Mikortól fogadja vendégeit a wellnessközpont?
A wellnessközpontunk 2008-tól fogadja kedves vendégeit, már majdnem tíz éve állunk a székelyudvarhelyiek és az idelátogató, itt megszálló turisták szolgálatában.

- Milyen szolgáltatásokkal várják vendégeiket?
Szállodánk kilenc hangulatos kétágyas szobával, étteremmel, bárral és egy modern wellness részleggel áll a vendégek rendelkezésére. A kellemes, egyedi hangulatú wellness központunkban egy feszített víztükrű úszómedence és jakuzzi várja a felfrissülni vágyókat. Büszkék vagyunk a 90 négyzetméteres, feszített víztükrű, fedett úszómedencénkre, melynek óriás üvegablakain át úszás, fürdőzés közben is lehet figyelni a völgyben elterülő város panorámáját.
Van egy gyógyvizes medencénk, amely szejkefürdői gyógyvízzel van feltöltve. Ez a víz különböző betegségekre nyújt gyógyírt. Elsődlegesen sebek és bőrbetegségek gyógyítására, valamint reumás, légúti és gyomorbántalmak, szív- és érrendszeri, illetve idegbetegségek kezelésére javallott.
Emellett száraz finn szaunával, egy gőzfürdővel, hideg vizes merülőmedencével, illetve Kneipp-kúrával is szolgálunk a vendégeinknek. Masszázsszalonunkban elfelejthetik a stresszes napokat, a rohanást!
Az itt található Pávakert étterem 80 fős, a kandalló és gyertyafény pompájában kínálja konyhánk különlegességeit. A világ népei az évszázadok folyamán csodálatos gazdagságú gasztronómiai tudást halmoztak fel, melyet igyekszünk étlapunkon felvillantani, a kedves vendégeinkkel megismertetni.
Továbbá rendezvények szervezését is vállaljuk a 80 férőhelyes éttermünkben és a 100 férőhelyes teraszon. Vállaljuk magán- és céges rendezvények, esküvők, keresztelők, osztálytalálkozók, kicsengetési bankettek,  évfordulók, konferenciák, grill- és sajtpartik, borkóstolók megszervezését. Lelkes, fiatal csapatunk segít, hogy a pillanat varázsa örökkévalóság legyen.
Az alkalmi rendezvények mellett az év jelentős ünnepeire is készültük folyamatosan kecsegtető ajánlatokkal.

- Mi az, amit a vendégek a legjobban szeretnek itt?
Szolgáltatásaink közül talán a gőzfürdőnk örvend a legnagyobb népszerűségnek.

- Milyenek a visszajelzések a vendégektől?
A vendégeink visszajelzései változatosak, vannak, akiknek nagyon tetszik, vannak, akiknek kevésbé, mi azonban mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeink jól érezzék magukat.

- Az utóbbi években az Önök tapasztalata szerint mennyire népszerű célpont  Székelyudvarhely a turizmus szempontjából?
Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy Székelyudvarhely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a turisták körében. Reméljük, ez a jövőben is így marad.

- Ön szerint mi vonzza a turistákat Székelyudvarhelyre?
A város számos rejtett értéket kínál és rengeteg építészeti műemlékkel szolgál a látogatók számára: Jézus Szíve Kápolna, Budvár, Csonkavár, Ferences Templom és Kolostor, Szent Miklós Római Katolikus Templom, A „Tamási Áron” nevét viselő Főgimnázium, a Városháza impozáns épülete.
Ezen felül a barátságos, vendégszerető emberek és az éttermek székely házias ízeket megőrző ételei is csábítják hozzánk a turistákat.

- Milyen irányba halad régiónk turizmusa?
Régink turizmusa véleményünk szerint pozitív, növekedő tendenciát mutat. Reméljük, hogy a jövőben is felfele fog ívelni.

- Milyen jövőbeni terveik vannak?
Jövőbeli terveink közt szerepel a wellness részlegünk teljes körű bővítése és korszerűsítése.


 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch