udv-hsz hsz-csik
2022-05-17
Kedd
Paszkál napja

Min: -1
Max: 1
Min: -4
Max: 0

Szabadidőkalauz

A Szabadidőkalauz Csíkszék, Udvarhelyszék és Háromszék turisztikai és információs portálja. Célja hasznos információkkal ellátni a térségbe látogató turistákat, illetve a lakosságot.

Négy kategóriában: Szállás, Szabadidő, Hasznos, Látnivaló, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be e térségek vállalkozóinak szolgáltatásait. Mindezt hagyományörző, történelmi, tájegységi, kulturális, turisztikai és vendéglátói vonatkozásban teszi. Bemutatja ezen vidékek településeit, továbbá friss híreit, eseményeit.

A Szabadidőkalauz fontosnak tartja a székely hagyományok ápolását, ezért igyekszünk ebben a témakörben is bővíteni a portál tartalmát.

Elérhetőek vagyunk a következő URL címeken:
www.szabadidokalauz.ro, www.szk.ro
www.ghidultimpuluiliber.ro, www.gtl.ro
www.sparetimeguide.ro, www.stg.ro
www.freizeitsfuhrer.ro, www.fzf.ro

A honlap kiadványa évszakonként jelenik meg 10.000 példányszámban. Négy nyelvű turisztikai és információs lap.
Ez a kiadvány formájában és négynyelvűségében térségünk első képes, információs, szabadidős lapja. A szálláshelyiségek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója. Színes fényképekben mutatja be a helyi vállalkozók szolgáltatásait. Az első kiadvány 2002. október elsején jelent meg. Azóta folyamatosan változik, évszakról-évszakra, mindig több és több érdekességgel szórakoztatja, információval látja el az olvasókat.

A kiadvány A5-ös formátumban jelenik meg, és jellemzően 36-40 oldalas. Teljesen politikamentes és nem nyereségorientált. Az árakat a vállalkozók zsebére szabtuk, azok éltetik, akik részt vesznek benne.

 

Terjesztés:
Kiadványunkat 10.000 példányban terjesztjük Erdély-szerte és Magyarországon. Ingyenesen a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben megtalálható (panziók, szórakozóhelyek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, egyetemi- és középiskolai területek, fitness- és konditermek).

Adatgyűjtés:
Adatgyűjtésünket szerkesztés előtt 1.5 hónappal megkezdjük az időben való megjelenés érdekében. Adatgyűjtésünk régi klienseinknél telefonon történik. Új klienseket felkeresünk vagy személyesen jelentkezhetnek.

Cégekkel való viszonyunkban a reklámozó céljainak és szempontjainak megfelelően, a vásárló-centrikus magatartást választjuk.

Megjelenés:
Kiadványunk évszakonként jelenik meg új adatokkal frissítve.. 

Reklámfelületek árai az Udvarhelyszéki kiadványban:
Áraink tartlamazzák a kiadványban való megjelenést illetve a www. szabadidokalauz.ro internetes oldalra való felkerülést.
A reklámok három hónapig érvényesek.

  • A5 / 8 (kisfelület képpel, adatokkal, 6,8 x 4,5 cm) : 100 ron
  • A5 / 4 (átlag 7.5 x 6 cm, két fényképpel is lehet) : 200 ron
  • A5 / 2 (féloldalas, 14 x 10 cm) : 350 ron
  • A5 / 1 (egész oldalas, 14 x 20 cm) : 680 ron

Honlap:
Amennyiben lapzárta után szeretne szabadidőkalauz tag lenni, a következő kiadványig felkerülhet csak a honlapra is. Ez esetben 60 lejt kell fizetni.

Aki csak a honlapon szeretne reklámozni, tekintse meg a következő ajánlatot:
Árajánlat

 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch