udv-hsz hsz-csik
2022-06-27
Hétfő
László napja

Min: 0
Max: 2
Min: -3
Max: 0
 

AKTUÁLIS:    

Jubilál a Szabadidőkalauz - Megjelent a 60. kiadványunk!

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival megjelent a Szabadidőkalauz 60. lapszáma. Ez azt jelenti, hogy már 15 évesek vagyunk.
A jubileumi kiadvány november, december és január hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.
Tovább


HÍREK:   

ERA tag lett az EKE

Az Európai Gyalogtúra Szövetség – European Ramblers' Association (ERA) tagja lett az Erdélyi Kárpát-Egyesület (EKE). 2017. szeptember 30-án tartotta Brassóban a 48. kongresszusát az ERA, amelyen egyhangúlag tagjai közé választották az Erdélyi Kárpát-Egyesületet, így Romániából a Siebenbürgischer Karpatenverein (SKV) mellett az EKE is részt vehet a nemzetközi fórumokon.
Tovább                                                                                                                

INTERJÚ: 

Villa Vitae - az Élet háza

A Villa Vitae wellness és Spa központ Székelyudvarhelyen várja az igényes, Erdélyt és az erdélyi hangulatot szerető vendégeket. A wellness szálloda könnyen megközelíthető, mégis a város forgatagától távol eső, csendes, kéthektáros kertben várja vendégeit étteremmel, csodás kilátást nyújtó terasszal, bárral és wellness részleggel.
A Villa Vitae ügyvezetője, Borbély Bea és Sánta Judit válaszolt kérdéseinkre.
Tovább

 

ESEMÉNYNAPTÁR: 

Várják a tél szerelmeseit a Madarasi Hargitán

Már lehet sízni a Madarasi Hargitán. Igaz, egyelőre csak hétvégén működnek a felvonók. Az időjárási viszonyoknak köszönhetően, a hétvégére ismét minden sífelvonó működni fog, így már nem csak a Kicsi Súgó, a Kicsi Mihály, hanem a Súgó és a Nagy Mihály felvonók is használhatók lesznek a pályarendszer üzemeltetőinek ígérete szerint.
Tovább

 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch