udv-hsz hsz-csik
2017-09-26
Kedd
Jusztina napja

Min: 20
Max: 24
Min: 8
Max: 10
 

AKTUÁLIS:    

Megjelent az őszi Szabadidőkalauz!

Udvarhelyszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival jelent meg az őszi Szabadidőkalauz. A kiadvány augusztus, szeptember és október hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.
A több mint 13 éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban, valamint egy Eseménynaptárban mutatja be a környéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.!
Tovább


HÍREK:   

A Mária-út lehet Közép-Európa El Caminója

Az El Camino mintájára zarándokút kiépítését támogatja a Hargita megyei tanács a csíksomlyói búcsúra érkező zarándokok számára. Ezért Hargita Megye Tanácsa összefogásra buzdítja a helyi önkormányzatok. Várják azon önkormányzatok közös szándéknyilatkozatát, amelyek hajlandóak a megyei tanáccsal közösen időt, energiát és anyagiakat áldozni, hogy az eddig feltérképezett Mária útvonalakat teljes egészében kiépítsék, és ezt a nagyszerű projektet közösen továbbfejlesszék.
Tovább                                                                                                                

INTERJÚ: 

Ép testben ép lélek

„Ép testben ép lélek” - ezt a régi magyar szólást választotta mottójául a Sóvidék szívében található parajdi Wellness Center. A vezetőség szerint ez a mottó adja vissza leginkább a wellness jelentőségét, amelyet a testi-lelki jóléttel lehetne leírni. Ilyen kecsegtető jólétet, a test és a lélek harmóniáját ígéri vendégeinek a wellnessközpont, és vár kicsiket és nagyokat számos szolgáltatásával és persze a messze földön híres gyógyító sós vizével.
A Wellness Center Praid ügyvezetője, Berde László válaszolt kérdéseinkre.
Tovább

 

ESEMÉNYNAPTÁR: 

IX. Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál, 2017. szeptember 22-24.

Eddig úgy volt mifelénk, hogy ha ősz kezdete, akkor szeptember, és ha szeptember, akkor Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál. Megszokta már Udvarhelyszék apraja-nagyja, életének része lett immár 2009 óta. Természetessé vált, hogy szeptember végén három napra beköltözik a Falu a Városba, hogy közösen ünnepeljék a szépet és a jót, közösen örvendjenek természeti és kulturális értékeiknek.
Tovább

 
Keresés a honlapon:
Magyar | Romana | English | Deutsch